Butikken vår

Velkommen til Plantedottir – en inspirerende blomster- og plantebutikk midt i hjertet av Grimstad. Vi elsker fargene, luktene, stemningene – ja, alt som har med blomster og planter å gjøre, og vi brenner litt ekstra for de blomstene og plantene som du ikke finner alle andre steder.
Plantedottir åpnet dørene 13.mai 2022, med et stort ønske om å dele kunnskap og erfaringer, motivere, inspirere og gjerne diskutere. Men aller viktigst; spre blomsterglede!
Hverdagsblomstene er like viktige for oss som blomstene til fest og bryllup. Små helgebuketter som gir masse glede er kanskje det aller beste. Vi er også opptatt av god kvalitet på blomstene, og velger derfor ut de mest holdbare blomstene til butikken to ganger i uka, etter vår erfaring. Og ja, vi får påfyll av friske blomster to ganger i uka. Derfor vil du alltid finne de fresheste blomstene hos oss, og kanskje en blomst du ikke har sett før? Det hadde vært morsomt.
Vi er også svært interessert i det grønne innemiljøet og det frodige uterommet, og vil alltid gjøre vårt beste for å inspirere og engasjere for et liv fylt med grønne vekster. Det er sånn vi liker det!

Marie holder bukett foran butikken

VÅRT TEAM

Daglig leder Marie Plantedottir blomsterbutikk

Marie

Sjefen sjæl! Elsker farger, lekenhet med blomstene og alltid på jakt etter en ny og spennende sammensetning. Har helt “plantedilla”, og har mye kunnskap og erfaring om grønne planter.

Butikkmedarbeider Sissel Plantedottir blomsterbutikk Grimstad

Sissel

Den kreative og hageglade! Sissel elsker duse pasteller og søte buketter. Hun har jobbet i blomsterbutikk flere år, og har masse erfaring med hage. Følg @snuppedupp på Instagram!

Maja

Butikkens solstråle! Maja liker å jobbe med ton-i-ton og farger som harmonerer sammen, og er alltid klar for å hjelpe med en fresh bukett. Hun jobber som ekstrahjelp i helger og ferier.

Ansatt hos plantedottir blomsterbutikk i Grimstad

Nadja

Butikkens glade dame med en smittende latter og energi!Eksperimenterer ofte med buketter i ulike farger og former. Har god erfaring med grønne planter og plantestell. Jobber fast i butikken.

Følg oss på Instagram

 

Levert av Mitril